2010. június 15., kedd

Fejlődünk

Kedves Barátaim!

Az oldal szépen működik. Sok-sok pici strukturális változás van folyamatban. Figyeljétek hírleveleinket, ebben részletezzük is ezeket.
Ami a tartalmi részt illeti, sokan észrevettétek, hogy kicsit ketté vált az oldal. Vannak a "valóság" íróink, akik inkább saját életük történéseit írják meg és jöttek azok az íróink, akik kicsit kiléptek ebből a szűk keretből és valóság alapú, néha elképzelt írásaikkal színesítik a feleségek.hu-t. Szerintem ezek jól megférnek egymás mellett, kiegészítik egymást.
Az eredeti elképzelés, ami kapcsolatok javítását tűzte ki célul főleg a női oldalról nézve, annyiban módosult, hogy sok férfi írónk lett és ők ezt kiegészítették, segítve a másik oldalt is látni.
Az oldal másik fő célkitűzése, hogy rólunk szóljon, továbbra is fontos nekünk. Továbbra sem akarunk celeb híreket, de amit az előbbi mondatba el tudunk képzelni, hogy "rólunk szól", azzal próbáljuk bővíteni az oldalt.
A heti ajánló bővült is fotópályázattal, nap képével, programajánlóval, időjárás jelentéssel. Ezt az oldalunkat fogjuk még továbbfejleszteni ebben az irányba.
Továbbra is olvassatok, írjatok nekünk és meséljetek barátaitoknak rólunk!

Pussz,
Tündér

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése