2010. június 3., csütörtök

Írói pályázat

Sziasztok!
Megint egy új hét és megint többen vagyunk:-)
Boldog vagyok, hogy sok-sok barátotokat csaltátok már ide hozzánk!!!
Aki még nem hívott senkit, az meg gyorsan küldjön körbe pár poénos videót barátainak (a nyitó oldalunkról a mozgó smile-ra kattintva jutsz be a videókhoz)!

Mivel ígértem, be is szeretném tartani..., a mai nappal egy írói pályázatot indítunk az oldalon azoknak, akik nem nyertek munkalehetőséget és természetesen minden új írónknak is.
Feltételek:
1. Az írónak legalább aktív tagnak kell lennie az oldalunkon. Ez azt jelenti, hogy minimum 5 cikket már felrakott az oldalra és kérte az aktív tagságát (van aki sokkal több cikkel rendelkezik és én magamtól megadtam neki a minősítést).
2. Az írónak nevezni kell (határidő: június 25.) 3db az oldalra felrakott saját szerzeményét a versenyre. A nevezett cikkeket címeit Nekem írjátok meg (lehetnek régebben felrakottak is, a tárgy lehetőleg "pályázat" legyen).
Lezárás:
2010. június 30-ával bezárólag.
Döntés:
A szerkesztőség bírálja el cikkeiteket. Szempontjaink: szép kerek történeteket várunk, mondanivalóval, figyelembe vesszük a cikkek pontszámát, a látogatottságát a hozzászólások számát. Természetesen, mint minden ilyen esetben, itt is szubjektívek leszünk. Aki nyer majd, legyen boldog, aki meg esetleg nem, az majd a következő pályázatunkon fog nyerni!!!
Összdíjazás: 30.000,-Ft
1. hely: 15.000,-Ft; 2.: 10.000,-Ft; 3.: 5.000,-Ft;
A további helyezetteink oklevél elismerésben részesülnek.
Mindenkinek sok szép cikket és szép élményekben gazdag hetet kívánok!

Pussz,
Tündér

2010. május 9.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése