2013. január 3., csütörtök

BÚÉK!

2012. december 30.

Olyan jó az, amikor nem is számítasz rá, mert egyrészt nem is láttad pár napja a párod, na meg amúgy is kiszámíthatatlan, és különben sem ígért semmit, és te nem is kértél, és ő mégiscsak megjelenik Szilveszter éjszakáján mint valami kóbor látomás.
Nem mintha nem szeretném bármelyik éjszakát vele, mert nincs különbség, csak ez mégis egy kis figyelmesség.
Ráadásul kreál neked egy kis köszöntő-szerű rigmust a naplódba, ami egyedi és utánozhatatlan, de ha tök béna lenne, akkor is imádnád érte, mint minden apróságért. Mert csak nekem… Még csak elfogult sem vagyok, csak hálás. Hálás kis jószág vagyok, a fene vigye el. :)
Utánaszámoltam, és ez már a harmadik szilveszter együtt és mégsem együtt. Most is együtt voltunk alkoholmentesen, csak a likőrrel kacérkodtunk szavainkban, mert a likőrt kihagytam karikor is, a pezsgőt meg tegnap visszautasítottam, de mint ő mondá, nekem pedig nem árt a lik-őr.
Hát lehet nem szeretni?

Azután pedig beszéltünk a Donna fajtákról, hogy van a Donna por a porcokra, a Donna Klementina, a Don, na hagyjál, és kérdezte, hogy én melyik akarok lenni. Én pediglen válaszoltam, hogy én… csak az ő kis Donnája egyedül… Erre persze nem válaszolt, ami beleegyezést jelent. :)))

Na, ennyi romantikát erre az évre, most kezdem a lehiggadást. :)
Ez is egy olyan fogadalom, amit nem tartunk be. :)

BÚÉK mindenkinek itt is!

- Donna Juanna -
 http://www.felesegek.hu/naplo/bejegyzesek/buek_5430

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése