2011. szeptember 12., hétfő

Romantikázzunk még...

2011. szeptember 11.

Ha pályázat, akkor mindig írok róla egy-két mondatot.
Most egy extra hosszúra elnyúlt versenyünk záródott le. Májusban hirdettük meg az erotika és (vagy) romantika pályázatunkat, amit augusztus végén zártunk le.
Nagyon sok nevező volt. Az eddigi legnépszerűbb pályázatunkként, mintegy 120-an neveztetek írásaitokkal.
A pályázatok közt szerepeltek novellák és versek is. A dobogóra három novella "állhatott fel". Az első, Novák Gábor - Virágének blues című novellája lett, második, Bianka - (Tesco) Gazdaságos szerelem, és a harmadik helyre, Natasa - Szingliregény részlete futott be.
Kihirdettünk még pár különdíjat.
A feleségek.hu különdíját az oldalon legjobban értékelt (http://www.felesegek.hu/cikkek/?order_by=ertekeles) pályázati írásnak adtuk oda; a díjat Nem Tom - Butusok? című írása kapta. Míg a közönségdíjat (legtöbb facebook like, de az oldalon is a legtöbbet látogatott cikk) Je t'aime - Ikerlángok című írásával nyerte meg.
Vers különdíjat kaptak: Damm József (Toribá) - Mazochista akrosztichrondó; M. Krisztina - Park és séta; valamint a A szekszárdi borász vígan… című versek.
Oklevélben részesültek: Leo Leonardovics - A férfi és az idő; Rica L. - A kis hegyi házban; Avina - Ő ennél többet érdemel; Inga - Örökké, és még tovább...; Mr. Darcy - Visszapillantó; ,,Magam imádó önmagam" Ady után szabadon; Miért? című cikkek és gazdáik.
A további döntőbe jutott írásokat a http://www.felesegek.hu/palyazat oldalon nézhetitek meg.
A győztes írásoknál a történetek remek kidolgozása mellett, kiemelném a szereplők jellemábrázolásainak finomságait. Nagyon tetszett mindegyik! A "Virágének blues" diákos, szerelmes, ábrándozós szereplői mellett, nekem -ellenpontként- külön bejött Bianka "Tesco-realista" írásának lány alakja, vagy érdeklődve olvastam a "Szingliregény" főszereplőjének érzelemváltozását.
Külön gratulálok az első három helyezett írónak!!!
A három remek írás mellett még pár kiemelkedő novellát is olvashattunk. Nehéz döntés elé állítottátok a zsűrinket. Nekik is köszönet a munkájukért!

A további díjazottaknak, nevezőknek is gratulálok! Az olvasóknak pedig köszönöm, hogy olvastak vagy épp hozzászólásaikkal segítettetek bennünket!


*Ezek után felfedhetitek neveiteket az írásaitoknál (a Funkciók menüben /jobb oldalon/ > Cikk módosítás > A szerző nickneve publikusnál, kattintsatok az igenre!)

**A díjakat szép lassan postázzuk nektek, várjatok türelemmel! Megértéseteket előre is köszönöm!
A bejegyzést írta: Tündér

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése